8 Haziran 2012 Cuma

Sıkıcı Yemekler Kilo Aldırıyor


Yemek severlerin en kötü düşmanı kaloriler değil sıkıcılıktır; bu düşmanla savaşmanın en iyi yolu ise, mevsimlere göre (her şeyi en güzel zamanındayken) yemek ve baharatları kullanmaktır. Sıkıcı olmasın diye çok çeşit yemek aşırı kilo almanıza neden olabilir. Ama endişe etmeyin Lida kapsül sayesinde her zaman formda kalabilirsiniz. Aynı şeyi aynı şekilde defalarca yerseniz aynı keyfi almak için daha fazla yemeniz gerekir (Bunu bir çeşit “tat alışkanlığı” olarak düşünebilirsiniz) Akşam yemeğinde tek çeşit yerseniz (kocaman bir tabak makarna, büyük bir parça et), iyi düşünülmüş bir yemekten alacağınız tat ve doku etkileşimi yerine, miktarla doyum sağlamaya çalışacağınız için çok yiyeceğiniz kesin. Çok yeseniz de yemesiniz da Lida hep yanınızda merak etmeyin.
Mevsimler ve baharatlarla farklılık yaratmak pek çok Fransız kadınının çok başarılı olduğu bir konudur. Pek çoğu aynı zamanda hem kariyerine ve hem de ailelerine zaman ayırmak zorundadır. Bunun için zayıflamaya fazla vakitleri yoktur. Spor salonlarında saatler harcamak yerine Lida zayıflama ilacı kullanırlar. Dolayısıyla her hafta yeni şeyler yaratmak için başka kadınlarıın daha fazla vakitleri yoktur; sadece fazladan birkaç sırra vakıftırlar. Fransız kadınları aynı eşarbı başlarına, boyunlarına, omuzlarına veya bellerine takarak farklı etkiler yaratmadaki olağanüstü ustalı ki arıyla, mutfakta da birkaç temel hazırlıktan sonra gerisini doğaçlamaya, eskiyi yeni gösterme sanatına bırakırlar.
Bunu, bir yemeği hazırlama şeklini ya da kullandıkları baharatları hafifçe değiştirerek yaparlar. Ana yemeği mezeye, öğle yemeğinden kalanları birkaç öğün sonrasında çok farklı bir şeye dönüştürürler. Lida kullanmaları her zaman formda ve sağlıklı olmalarını kolaylaştırır. Bütün mesele beş duyunun önündeki şeyi algılama şeklini değiştirmekle ilgilidir. Bu da örneğin her yerde rastlanan kırmızı domates yerine sarı ulam kullanmak gibi basit yöntemlerle yapılabilir (Görsel çeşitlilik, ıcnk ve sunumun yemekten alınan keyifte önemli bir payı vardır) bir yemeği hazırlarken beş duyunuza da hitap etmeyi hedeflemelisiniz. Tazelik, kalite ve diğer etkenlerin yemeğimizle ilgili hissettiklerimizi belirlemesi bundandır.

0 yorum:

Yorum Gönder