8 Haziran 2012 Cuma

Yirmili Yaşlarda Zayıf Kalmak Önemli


Solaryuma: HAYIR! Güneş gözlüğü ve güneş kremine: EVET! İleriyi düşünün: Yarın botoks yaptırmaktansa bugün beyaz kalın. Metabolizmanız doruk noktasında; keyfini çıkartın ve yeni yiyecekler denemekten çekinmeyin ama mevsiminde taze sebze ve meyve yemeyi de ihmal etmeyin. Yediğiniz şeylerin içinde neler olduğuna, ne yiyip içtiğinize dikkat etmeye başlayın. Şef olmayı düşünmeseniz bile yemek kursuna gitmek yemekle olan ilişkinizi iyi yönde değiştirebilir. Bu yaşlarda yemek yeme alışkanlığı kazanmak ilerki yaşlarda kilolu biri olmanızı engelleyecektir. Çoktan kontrolü kaybedip kilo almışsanız da üzülmeyin zayıflama hapı Lida kullanarak kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Ancak kilolarınızdan kurtulduktan sonra yeme alışkanlığı kazanmanız sizin için çok önemli.
“Zaman geçtikçe yaşlanmıyor olgunlaşıyoruz” sözü, bunun boş bir avuntu olduğunu düşünenler için gerçekten de öyle olabilir. Fransız kadınları herkesin bildiği gibi bu yaşlarda hayatlarının zirvesindedirler biz bu söze gönülden inanırız. Siz de inanabilirsiniz. Bu yaşlara kadar sağlıklı bir yaşam sürdürdüyseniz hem yemek hem de seks konusunda kazandığınız deneyim ve bilincin meyvelerini toplayacak olgunluğa eriştiniz demektir. Bu dönemde, zor kazanılmış dengenize karşı komplolar kuran provokatör ajanların yanı sıra, iş ve aile hayatınızda daha büyük sorumluluklar da sizi bekliyor olacak. Bu yaşlar hem anne babanıza hem de çocuklarınıza ilgi göstermeniz, az zamanda çok şey yapmanız gereken yaşlar olabilir. “Boş zamanlarımızın” çoğu artık geride kalmıştır. Daha kötüsü, metabolizmamız da hızla yavaşlamaya başlar. Fransız kadınları bu dönemi hem hayatlarının zirvesi hem de güç bir dönem olarak görür ve büyük çoğunluk bu güçlüklere teslim olmaz. Ki normal olan da budur. Eğer bir sorun sizin canınızı sıkıyorsa onun üzerine gitmezseniz çözemezsiniz.
Gençliğin hiç bitmeyecekmiş gibi görünen bağışlayıcılığından yoksun kaldığınız bu dönemde sağlıklı beslenme ve yaşamalışkanlıkları edinmemiş olmanın sıkıntıları kendini göstermeye başlayacaktır. Seri üretim diyet programlarına başvurma vakti artık geçmiştir. Kilo verseniz bile kırışıklıklar oluşur ve hızlı su kaybıyla dokular gevşedikçe iskelet gibi görünürsünüz. Bu sebeple Lida kullanırken bir yandan egzersiz yapmanız kas ve dokuları sıkılaştırmanız önerilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder