8 Haziran 2012 Cuma

Karın-Basen Bölgesinde Yağlanma Sorunu


Vücudun bu tüketim sonrası salgılamış olduğu Kortizol12 yüzünden oluşan yağların karın ve basen bölgesinde depolanıp kötü bir görünüme yol açması dışında, bunun kalp ve şeker hastalıklarına doğrudan etki ettiği görülmüştür. Bu bölgelerde oluşan fazla kiloları bölgesel zayıflama ‘da etkili olan LidaGel kullanarak eritebilirsiniz. Aşırı derecede kilo alımı vücuttaki hormonal dengenin bozulmasına, eklemlerin, kalp ve diğer organların fazladan yorulmasına, eklem ağrıları ve birçok rahatsızlığın ortaya çıkmasına neden olur. Bunlardan en belirgin olanları baş ağrıları ve migrendir. Yapılan araştırmaların sonuçları, her 5 kadın ve her 15 erkekten birinde migren olduğu yönündedir. Dolayısıyla Lida zayıflama hapı kullanıp zayıflayarak migrenden de kurtulabilirsiniz.
Uyku sorunu başlı başına bir derttir. Kimi uyuyamaz, kimi de uyanamaz. Çok uyuyunca uykuya doyamazsın. Hep uyumak istersin. Bitkin, halsiz, hayattan zevk almayan ve hiçbir iş yapmak istemeyen biri olursun. Az uyuyunca da agresif, öfkeli olup çevrendekiler tarafından sevilmezsin. Uyku sorunu beraberinde ishal, kabızlık, midede yanma, bulantı, kusma, sürekli geğirme gibi diğer sorunlan beraberinde getirir. Çoğu zaman bu rahatsızlıklar iştahsızlığa ve sonrasında yoğun kilo kaybına neden olur. Beden yorgun düşer. Halsizlik ve isteksizlik hissi doğar. Yaptığın hiçbir şeyden keyif alamaz, sosyal çevreni kaybedersin. Özel hayatında hiçbir konuya konsantre olamazsın. Başansız olursun. Lida ile zayıflayarak uykusuzluk sorunundan da kurtulma ihtimaliniz vardır.
Bu durum, senin için maddi ve manevi kayıplar oluşturur. Buraya kadar, stresin bedenine yaptığı olumsuz tahribatlar ve sebep olduğu hastalıklan yazdım. Bunlann giderilmesi mümkün. Tamamen düzelmesen bile bu sorunlan en aza indirebilirsin. Birazdan kurtuluşuna etki edecek önerilerimi yazacağım. Önce konumuzla ilgili olan mevsimsel depresyon’u işlemek ve çözüm yollarına geçmek istiyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder