8 Haziran 2012 Cuma

Spor, Lida ve Beslenme


Spor, sadece genç yaştaki insanların fiziksel görünüm için yaptıkları bir aktivite gibi gösterilmekte. Oysa spor 7′den 70′e herkesin sağlıklı ve zinde olabilmesi için uygulaması gereken bir yaşam şeklidir 26 yaş itibariyle, vücudun her yıl ortalama %0,5 oranında kas kaybı yaşar 50′li yaşlara geldiğinde bu oran neredeyse %20-30′lara kadar çıkmış olur. Bu nedenle Lidazayıflama hapı kullanırken spor yapmanız önerilmektedir. Bu kas kaybıyla beraber gençlikten çıkarak iş hayatına atılman, evlenmen, hareketli bir hayatı bırakıp monotonlaşman hareketsizleşen vücudunu olumsuz etkiler. Metabolizman yavaşlayarak az kalori yakar. Kilo sorunu yaşamakla birlikte kas kütlenin her geçen gün biraz daha azalmasıyla bel, sırt, boyun ve eklem ağrıları çekersin. Kilo sorununu Lida hapı kullanarak bertaraf edebilirsin ancak kas ve kemik erimesi için harici takviyeler kullanmak durumunda kalabilirsin.
Genç yaşta spor yapmamış ve ileriki yaşlara geldiğinde hala sporla ilgilenmiyorsan, her geçen gün artacak kilo ve ağrılarını şimdiden kabullendin demektir. Yaşlanmak zor sanattır. İnsan kolay yaşlanamaz. Yaşlanıp emekli olmayı sevdiğinden bu yolu seçiyor, gönüllü olarak yaşlanıyorsun. Gönüllü olmasan ve de Lida kapsülü kullansan bu kadar kısa sürede yaşlanmazsın. Her şeyden elini ayağını çekip, yaşlılığın tadını çıkartacağını sanıyorsun. Ağrılarınla birlikte kalp, karaciğer, tansiyon, kolesterol, unutkanlık, dikkat dağınıklığı, depresyon, kemik erimesi gibi birçok hastalığı yaşayarak mutluluk oyunu oynamaya çalışıyorsun. İç dünyanda yaşadığın sorunlar bir gün istem dışı olarak gün yüzüne çıkar. Agresif tavırlar sergilemene ve sevdiklerini kırıp onlar tarafından istenmeyen kişi olmana neden olur. İstersen bütün bu olumsuzlukların önüne geçebilirsin.
Yaşlandıysan ve yukarıda yazmış olduğum sorunların bazıları sende görülmeye başladıysa hemen toparla kendini. Hastalıklarla ve bu sorunlarla yaşamak zorunda değilsin. Zayıflama gibi bi derdin varsa Lida kullan. En sağlıklı ve temiz yolu bu. Bunların neredeyse tamamı aşılabilecek etkenlerdir. Yaşlanıp emekli olduğunu unut Genç, yapacak çok işi olan ve yaşanacak çok uzun yılları olan biri olduğunu kabul et Uykunu, beslenmeni ve spor aktivitelerini bir düzene sokup, şu an yaşamakta olduğun veya ileride yaşayabileceğin birçok sorunu birlikte yok edeceğiz. Doktorunla görüş ve sağlık durumunu tam anlamıyla öğren. Sağlık durumuna göre nasıl beslenmen gerektiğini hangi spor aktivitelerinden faydalanabileceğini belirle Minimum kaç saatlik uykunun sana yettiğini kendin bulmanı istiyorum Çok uyuduğunda metabolizman yavaş çalışacak, enerjin düşecek ve miskin bir halde olacaksın. Az uyuduğunda daha enerjik, zinde ve güçlü olacaksın. Kendine çok daha geniş zaman ayırabileceksin Metabolizman biraz daha hızlanacak Böylece kilo alma sorununun az da olsa önüne geçeceksin.

0 yorum:

Yorum Gönder