8 Haziran 2012 Cuma

Dolaşım Sistemi ve Solunum Organlarının Temizliği


sistemi bozukluklarına karşı etkilidir; kolesterol seviyesini düşürür, kan basıncını azaltır, baştaki uğultuları ve kulak çınlamasını hafifletir ve görme duyusunu iyileştirirler. Bütün bu tedaviler Lida zayıflatıcı ilaç ile beraber mükemmel uyumlu çalışabilmektelerdir.
Kan temizleme
Bir yemek kaşığı yeşil çayın üzerine yarım bardak kaynar su boşaltın ve on dakika bekletip üzerine doğal (pastörize edilmemiş, organik, en iyisi doğrudan çiftlikten alınmış) süt ekleyerek bardağı doldurun, biraz tuz ekleyip, karıştırın. Bu karışımı mideniz boşken, sabahları kahvaltıdan yaklaşık 45 dakika kadar önce Lida hapı ile beraber için. Aynı tarifi akşamları da hazırlayın ama bu kez, tuz yerine bir çay kaşığı bal ekleyin. Yatacağınız zaman, son yemeğinizden en az iki saat sonra için. Bu uygulamaya altı gün devam edin. Gün aşırı, yatağa gitmeden önce lavman yapın. Bu uygulama süresince bitkisel esaslı gıdalar (sebzeler, tahıl, ekmek ve yağ) yiyin.
Bir diğer yöntem
100 mi. ısırgan suyunu (Mayıs ve Haziran ısırganlarından çıkarılmış olmalıdır), 100 mi. şekersiz elma suyuyla karıştırın (hazır elma suyu olabilir) ve kahvaltıdan otuz dakika önce yine Lida yosun kapsülü ile beraber aç karnına için. Bu tedaviyi yirmi gün uygulayın, on gün ara verin ve sonra bir yirmi gün daha uygulayın. Tedaviyi uygularken bolca su içmeyi ihmal etmeyin.
Tiroid bezi temizliği
Kırk elmanın çekirdeklerini çıkartın ve üzerine 100 mi. votka ekleyin. Karanlık bir yerde yedi gün bekletin. Yemeklerden önce 20 mi. suya yedi damla damlatarak için. Bu tedaviyi her üç ayda bir uygulayın. Kırk elma çekirdeğinin yerine yirmi bir greyfurt çekirdeği de kullanabilirsiniz.
Karaturp suyu ve kompresi (Bu tedavi sigara içenler ve solunum yolları rahatsızlıklarından muzdarip kişiler tarafından kullanılabilir.)
Bir adet karaturpu yıkayın, soyup, doğrayın ve bir katı meyve sıkacağında suyunu çıkann. Bir yemek kaşığı bal ekleyerek yatmadan önce için. Posasını pamuklu bir bezin üzerine yayarak göğsünüze kompres yapın (kalp alanının dışında kalan bölgeye). Üzerini bir havlu veya battaniye ile örtün. Eğer çok şiddetli bir yanma hissederseniz, deriye hasar vermemek için kompresi göğsünüzden alın. Göğsünüze biraz bitkisel yağ sürün.

0 yorum:

Yorum Gönder