8 Haziran 2012 Cuma

Bunu Yapmak Bağırsaklar İçin Sağlıklı


Bunun konusundan daha ayrıntılı bahsetmek istiyorum çünkü bedeninizi toksinlerden temizlemek amacıyla evde yapabileceğiniz en etkili işlemlerden biri bu tekniktir.
Bazı uzmanlar kalınbağırsağı yıkamanın sağlıklı mikroflorayı tahrip ettiği düşüncesiyle bu konuda uyarıda bulunuyor. Ben buna katılmıyorum. Lida yosun hapı kullanıp zayıflamayı hedefleyen insanların bunu yaparak daha sağlıklı bir şekilde zayıflamaları çok daha yararlı olacaktır. Beslenme rejimimiz, egzersiz yapmıyor oluşumuz ve aldığımız ilaç (özellikle antibiyotik) miktarı nedeniyle bağırsak mikroflorası sağlıklı olan bir kişi bile bulmak olanaksızdır. İnsanların yüzde 90′ının sindirim sistemlerinin bozuk olduğunu ve mikroflorasının hasar gördüğünü tahmin ediyorum. Dünyaca tanınmış Amerikalı doktor Norman Walker bunu elli yıl süreyle çeşitli hastalıkları tedavi etmek amacıyla kullanmıştır. Bunu içeride biriken pislikten bedeni temizlemenin en basit ve etkili yolu olarak kabul etmiştir. Dr. Walker, bunun etkisine inanmayanların, buna en çok ihtiyacı olan kişiler olduğunu söylerdi.
Buna yapmak iğrenç bir şey gibi göründüğü için düzenli olarak kalınbağırsak yıkaması yapmak pek kolay veya istenilir bir şey değildir. Ancak bağırsaklarda birikmiş dışkının bedenden atılmasının tek yolunun bu olduğu anlaşılmak zorunda. Lida hapı vücudunuzdaki fazla yağları atar ancak bu yağlar birikene kadar bağırsaklarınızda çöken bu pisliklerin de vücuttan atılması genel bir iç temizlik açısından önemlidir. Bağırsaktaki katılaşmış maddeler çok daha iğrenç görünür ve hayal edebileceğiniz her türlü kanalizasyondan daha beter kokar. Kimilerinin de durumu uygun değildir yahut evlerinde bunu yapmalarına olanak verecek mahremiyet alanları yoktur. Bahanelerin sonu yok ama örneğin bir ameliyat ya da ölüm tehdidi söz konusu olunca kalınbağırsakların temizlenmesi için yapılacak başka bir şey de yok. Dolayısıyla bu yöntemi kabullenmek ve ciddi bir sağlık sorunuyla karşılaşmadan uygulamak en mantıklısıdır.
İki şeyi hatırlamanızı istiyorum. Birincisi, Lida ile zayıflamakla beraber bu işlemle pek çok sağlık sorununa yol açan durağan birikintilerden kurtulacağınızı düşünün; ikincisi, kendinize zarar vermemeniz ve en fazla yararı görebilmeniz için tarif edilenleri dikkatle uygulayın.

0 yorum:

Yorum Gönder