12 Kasım 2012 Pazartesi

Zayıflamak için ne yapmalıyım

Zayıflamak için ne yapmalıyım

zayıflamak için yapılması gerekenler
zayıflamak için yapılması gerekenler
Yaz geldi, bende  zayıflamak istiyorum dediğinizi duyar gibiyiz. Yaz aylarının gelmesiyle başlayan zayıflama programlarında neler yapılacağı resmen hayatınızda bir dert haline geldiğini düşünüyorsanız, işte sizi kurtaracak bir çözüm. Zayıflamanız için neler yapmanız gerektiğini bir makale haline getirdiğimiz bu makale sayesinde kısa sürede fazla yağlarınızdan kurtulmayı başaracaksınız.
Gündelik yaşantınızda sabah, öğle ve akşam gibi yemek yeme öğünleri dışında ara öğünlerinizde olabilir. Her zaman az yiyerek ve çok öğün yaparak metabolizmanızı hızlandırır ve böylelikle çok yağ yakmasında yardımcı olursunuz. Öğün aralarında her zaman yeşil çay ile ılık su içmeyi tercih etmelisiniz. Akşamları yemek yemekten kaçının ve akşam yemeğinizi elinizden geldiğince daha erken yapmaya çalışın. Çünkü akşamları metabolizma olduğundan çok daha yavaş çalışmaktadır.
Yemeklerden sonra yapılan bir diğer yanlış ise tatlı ve şekerli meyveler yemektir. Tok karnınıza asla tatlı ve şekerli meyve yiyerek, yağlarınızı arttırmayın. Bu gibi alışkanlıkları yitirip olduğunca uzak durmalısınız. Alkol, gazlı içeceklerden olduğunca uzak durulmalıdır. Çünkü bu tür içeceklerde göbek bölgesinde yağ yapar. Sabahları erken kalkarak en az 15 dakika kadar egzersiz yapmanız, sizin zayıflamanız ve sağlığınız için gereklidir.

0 yorum:

Yorum Gönder